Izvor: JUGpress.com, 20.Okt.2023, 17:28

Komunalac pustio u rad aplikaciju za prijavu komunalnih problema

LESKOVAC

Javno komunalno preduzeće Komunalac obaveštava javnost da je u rad puštena aplikacija za prijavu komunalnih problema Eko alarm. Ovu aplikaciju za android operativni sistem zainteresovani mogu preuzeti putem Google play prodavnice.

Pomoću aplikacije građani će na brz i efikasan način moći da prijave komunalne probleme, a nadležni i zaposleni u Komunalcu će isti rešiti u najkraćem mogućem roku. Eko alarm je izrađen radi unapređenja komunikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << JKP Komunalac sa građanima, efikasnijeg rešavanja komunalnih problema u nadležnosti pomenutog preduzeća, a sve u cilju poboljšanja higijene u Leskovcu, kao i u mestima koja su pod ingerencijom Komunalca, navodi se u saopštenju.

Zaposleni i rukovodstvo JKP Komunalac Leskovac pozivaju sve sugrađane da preuzmu aplikaciju i prijavljuju probleme kako bi zajedničkim snagama unapredili higijenu u gradu i pomogli bržem rešavanju komunalnih problema.

Pored aplikacije za andriod operativni sistem građanima će uskoro biti dostupna i Eko alarma aplikacija za IOS sistem koja je trenutno u izradi.

Podsetimo, JKP Komunalac se bavi održavanjem javne higijene u Leskovcu i Vučju, održavanjem javnih zelenih površina u Leskovcu, Vučju i Brestovcu, pružanjem dimničarskih i pogrebnih usluga u Leskovcu i Vučju, obeležavanjem horizontalne saobraćajne signalizacije na čitavoj teritoriji grada, pružanjem usluga iz oblasti zoo higijene na čitavoj teritoriji grada, dodaje se u saopštenju. (kraj) JK/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Android

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.