Izvor: JUGpress.com, 07.Mar.2024, 10:07

Koji će konkursi još biti raspisani u Leskovcu

LESKOVAC

Odlukom o budžetu Grada Leskovca opredeljena su sredstva za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koje realizuju udruženja i druga pravna lica na teritoriji grada Leskovca a donet je i godišnji plan raspisivanja javnih konkursa za 2024. godinu.

U ovoj godini lokalna samouprava raspisaće javne konkurse za više oblasti i to: oblast sporta (planirani period objavljivanja je 1.4.2024.), omladinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << volonterskih projekata (planirani period objavljivanja je 1.4.2024.), zaštite životne sredine (planirani period objavljivanja je 1.9.2024.) i dodelu sredstava u poljoprivredi – zaštita poljoprivrednih resursa od elementarnih nepogoda (planirani period objavljivanja je septembar 2024.).

U toku su konkursna procedura za oblast kulture, socijalne zaštite i javnog informisanja. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.