Izvor: JUGpress.com, 10.Avg.2023, 21:52

Književni konkurs Književnog kluba “Glubočica”

LESKOVAC

Književni klub „Glubočica“ Leskovac raspisuje

KONKURS

Za Zbornik radova „Glubočica između obala“:

Tema: Balkanski poetski horizonti

Pozivamo Vas da učestvujete u našem konkursu i pošaljete svoje pesme na ovu temu. Cilj Konkursa je stvaranje međunarodne zbirke poezije koja će prikazati raznolikost i bogatstvo poetske scene Balkana.

Uslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << konkursa:

Konkurs je otvoren za sve stvaraoce koji pišu na srpskom, makedonskom i bugarskom jeziku.Svaki autor može poslati samo jednu pesmu.Uz rad poslati ime, prezime i mesto gde živite.Pesme slati u Word-u, fontom Times New Roman, veličina fonta 12, ćiriličnim pismom.Tekst ne sme biti duži od jedne stranice A4 formata. Svi radovi koji su duži od propisanog neće biti uzeti u razmatranje.Pesme dostaviti najkasnije do 30. septembra 2023. na mejl: kkglubocica.leskovac@gmail.com.Slanjem radova na ovaj konkurs odgovorno tvrdite da su poslate pesme vaše autorsko delo.

Odabrani radovi biće objavljeni u zborniku radova „Glubočica između obala“, a autori će biti pozvani da učestvuju u promocijama ovog zbornika u Leskovcu i okolini.

Sve informacije u vezi sa detaljima konkursa možete dobiti na mejl: kkglubocica.leskovac@gmail.com

Predsednik KK ,,Glubočica“ Leskovac

Borkica Milovanović

avgust 2023. god.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.