Kerber u Leskovcu za doček Nove 2015. godine

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kerber" u Leskovcu za doček Nove 2015. godine

Leskovčani će Novu godinu dočekati sa grupom "Kerber“, potvrđeno je Južnim vestima u  gradskoj Turističkoj organizaciji.

Planirano je da Nišlije nastupaju puna 4 sata na popularnoij Širokoj čaršiji, a koncert će početi u 22 časa i trajaće do 2 sata iza ponoći.

U lokalnoj samoupravi kažu da „Kerber“ u novogodišnjoj noći Leskovčane neće koštati mnogo.

Ovaj koncert smo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bukvalno zakazali na drugarskoj bazi. Gale i "Kerber“ su veliki prijatelji našeg grada i izašli su nam u susret - kaže Žikica Nestorović, direktor Turističke organizacije Leskovca.

Po tradiciji, na bini će biti i trubači, služiće se čaj i grejano vino, a za ponoć se priprema vatromet.

Počelo se i sa kićenjem grada i do 25. Decembra Leskovac će zablistati sa kompletnim, podnovljenim uličnim svetlećim ukrasima.

Iz gradskog budžeta je za tu namenu izdvojeno blizu milion dinara.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Doček Nove Godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.