Izvor: JUGpress.com, 12.Sep.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se kroji leskovački budžet i ko se zapošljava na odredjeno?

LESKOVAC

Načelnik Gradske uprave za finansije Dalibor Tričković u intervjuu za leskovački nedeljnik Nova Naša reč kaže da će Zakonom o finansiranju lokalne samouprave, koji je još uvek u formi nacrta, gradjani u gradoviam i opštinama ostati uskraćene za četiri posto prihoda po osnovu poreza na zarade, što će na nivou Srbije iznositi 4,8 milijarde dinara.

“U slučaju Leskovca to je skoro 41 milion dinara. Ta sredstva naći će se u Fond za kapitalne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << investicije, kod koga će naš grad konkurisati projektom izgradnje obilaznice u vrednosti od 180 miliona dinara”, rekao je Tričković koji je odgovrao i na pitanja ko učestvuje u kreiranju gradskog budžeta u Leskovcu, da li ima viška zaposlenih i da li se u zapošljavanju na odredjeno zbrinjavaju isključivo partijski kadrovi.

kompletan tekst u štampanom izdanju Nove Naše reči, na www.novanasarec.org.rs

i na linku

http://novanasarec.org.rs/index.php/2016/09/12/trickovic-kako-se-kroji-budzet/

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.