Izvor: JUGpress.com, 18.Jul.2023, 10:49

Kako do usvajanja veština u svakodnevnom životu

LESKOVAC

U prostorijama Okružne organizacije slepih Leskovac u toku je glavna aktivnost realizacije projekta „Korak dalje u rehabilitaciji – usvajanje veštine svakodnevnog života“. Projekat je usmeren na organizovanje obuke slepih i teže slabovidih lica u oblasti svakodnevnih životnih veština i upotrebe asisitivnih tehnologija sa ciljem povećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << njihove samostalnosti i socijalne integracije. Obuka se realizuje kroz 90 časova, pretežno u formi individualnog rada, obuhvatiće 12 polaznika, a vršiće je iskusni i stručni diplomirani defektolozi – tiflolozi Svetlana Vučković i Dalibor Šipka.

Projekat je finansiran sa 200.000 dinara od strane Grada Leskovca u okviru javnog poziva za programe/projekte u oblasti socijalne zaštite za 2023. godinu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.