Izvor: JUGpress.com, 09.Feb.2022, 09:59

Kabinet: Delegacija američke ambasade u Leskovcu

LESKOVAC

U Leskovcu trenutno boravi delegacija Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i organizacije Spirit of America sa kojom je juče gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao inicijalni sastanak kako bi razgovarali o saradnji i mogućim donacijama gradu, objavljeno je na sajtu grada.

” Danas je u kabinetu gradonačelnika organizovan još jedan sastanak sa izaslanikom za Kopnenu vojsku majorom Džošom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Perišem, te predstavnicama pomenute organizacije koja omogućava brz pristup donacijama gospođom Kolin Deni koja je zadužena za Evropu i Nadica Stošić koja je zadužena za Republiku Srbiju. Sastanku su prisustvovali načelnik Gradske uprave grada Leskovca Miloš Cvetanović, direktor Opšte bolnice Leskovac dr Nebojša Dimitrijević i direktorka PU Vukica Mitrović Olivera Tošić i pomoćnik direktora Marija Rakić”, navodi se u ovoj objavi.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.