KOPERNIKUS ostavio Leskovčane bez interneta u zapadnom delu grada

Izvor: juGmedia, 21.Jan.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOPERNIKUS ostavio Leskovčane bez interneta u zapadnom delu grada

Korisnici Kopernikus mreže u Leskovcu ostali su bez interneta rano jutros, a izvesno je da problem neće biti rešen do sutrašnjeg dana.

Kako je Jugmedii rečeno u ovoj kompaniji, pojavile su se „neke anomalije“ na ovoj mreži, te da će te anomalije njihovi radnici „pokušati da reše“ tek u prvom danu sedmice pred nama.

Ovo nije prvi put, stalno restartujem ruter, kako mi kažu preko centrale, ali internet ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ne radi ili je jako slab iako plaćam protok od 5MB. Onda ponovo zovem kol centar u Beogradu pošto se u Leskovcu niko ne javlja, oni obećaju da će poslati ljude da reše problem, ali, po pravilu, niko ne dođe, pa se nekim čudom internet „sam“ vrati na nekoliko sati, pa se ponovo prekine, i tako od početka novembra ove godine“, kaže nam jedan od Koprenikusovih korisnika u Leskovcu, koji se požalio i na društvenim mrežima.

Do prekida interneta došlo je u zapadnom delu Leskovca, a za sada  kablovska televizija funkcioniše normalno.

Barem jednom u 10 dana, žali nam se veliki broj korisnika Kopernikusa, dolazi do kratkog prekida interneta ili kablovske televizije u Leskovcu.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.