Jeremić: Sukob izmedju Beograda i Prištine fingiran

Izvor: JUGpress.com, 25.Nov.2018, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Sukob izmedju Beograda i Prištine fingiran

LESKOVAC

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je večeras u Leskovcu da je “ sve što se dešava izmedju Beograda I Prištine “čisto fingiranje”   I da bi “ Srpska lista mogla da obori Vladu Kosova “sutra , ako hoće”.  ali da je “ne obara zbog toga što su Aleksandar Vučić I Ramuš Haradinaj koalicioni partneri a Aleksandar Vučić I Hašim Tači partneri  za potpisivanje razgraničenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Kosova I Srbije”.

“Vučiću trebaju  I Tači I Haradinaj”, rekao je Jeremić koji je doda da bez njih dvojice ne može da sprovede dogovoreni plan o razgraničenju.

On je rekao da je “I na Kosovu a I ovde, u ostatku Srbije, ogromna većina naroda je protiv bilo kakve vrste razgraničenja”.

Jeremić je u punom holu Leskovačkog kulturnog centra na tribini Saveza za Srbiju, rekao da je je “ideja da se suituacija  dovede do toga da izgleda kao da će da izbije rat , da posle toga  bilo kakav potpis svima baci stenu sa srca, da kažu “ljudi, samo nemojte  ponovo da ginemo, dajte ovo da potpisujemo”.

Ali, Aleksandru Vučiću I ljudima njegovog profila kao što su Tači I Haradina, mnogo manje komplikovane stvari čovek ne bio poverio a ne neki limitirani I kontrolisani sukob, rekao je Jeremić koji smatra  da je “ovo sve što se dešava izmedju Beograda I Prištine čisto fingiranje”.

U ovom trenutku Marko Djurić I Nikola Selaković pregovaraju sa svojim parnjacima iz Prištine u Briselu o tome koje selo  treba sa juga Srbije da ostane s ove a koje s one strane granice, dodao je Jeremić koji smatra da je sve ovo što se dešava prethodnih dana “potpuna laž”.

Ali, kada se igraju sa vatrom, čak I mnogo ozbiljnijim igračima se desi da im takva stvar izmakne kontroli. Tudjman I Milošević su pravili da s eigraju rata, svi znamo kako se to završilo. Tudjam I Milošević su za ove kriminalce bili Šarl Degol I Vinston Čerčil, rekao je Jeremić u Leskovcu .

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.