Jednog policajca ugrizli, drugog napali kamenom

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednog policajca ugrizli, drugog napali kamenom

Dve osobe su uhapšene, jer su, u dva odvojena slučaja, napale i povredile policajce iz Leskovca, tako što su jednog ugrizli za ruku, a drugog pogodili kamenom, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.

U saopštenju se navodi da je M.G. (32) iz Ćuprije uhapšen zbog sumnje da je juče oko 17.40 u selu Bučumet, tokom sportskog turnira vređao pripadnika policije na službenom zadatku, kao i da ga je, oglušivši se o naređenje da prestane sa vređanjem, ugrizao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za ruku, nanevši mu lakše telesne povrede. On će biti priveden tužiocu u Lebanu.

Leskovčaninu Š.R. (19) određen je pritvor od 30 dana, a policija ga tereti da je 11. jula, oko 3.10, u Leskovcu, vređao, a zatim i napao pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, tako što ga je kamenom udario u ruku nanevši mu lakše povrede.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.