Izvor: JUGpress.com, 07.Jun.2023, 08:20

Jedinstvo iz Bošnjaca na korak do šampionske titule

LESKOVAC-LEBANE

Prvenstvenu trku za prvo mesto obeležile su dve istoimene ekipe Jedinstva iz Bošnjaca i Grdelice. Obe ekipe u toku cele sezone bili su glavni takmaci za čelnu poziciju i čitavog proleća bile su nezaustavljive beležeći pobedničke rezultate. Duel sredinom prolećne sezone između ove dve ekipe u Bošnjacu, po svemu sudeći, još tada je rešio pitanje koja će ekipa prva stići do cilja. U tom meču, u Bošnjacu, domaće Jedinstvo bilo je ubedljivije i sa 4:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << savladalo ekipu grdeličkog Jedinstva. Prednost od dva boda ekipa iz Bošnjaca nijednog trenutka nije ispuštala iz svojih ruku i tako sada, kolo pre kraja, ima priliku da u poslednjoj utakmici na svom terenu protiv ekipe Milanova pobedom i šampionskom titulom završi više nego uspešnu takmičarsku sezonu.

U ovom 29.kolu malobrojni gledaoci videli su pravu fudbalsku goleadu. Golmani su morali 53 puta da vade loptu iz svoje mreže, što jasno kazuje da su sve odbrane bile šupljikave. Nisu napadači toliko bili opasni koliko su same odbrane bile slabe i zato procenat od 6,62 pogodaka po utakmici nije pravi pokazatelj fudbalskih kvaliteta napadača, već potvrda slabosti poslednje linije skoro svih ekipa. (kraj)VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.