Javna rasprava o izgradnji parka za pse u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jul.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna rasprava o izgradnji parka za pse u Leskovcu

Predloge i sugestije da li i kakav park za pse treba izgraditi, Leskovčani će moći da daju od 12. jula do 1. avgusta. Javna rasprava na ovu temu biće organizovana u sredu, 31. jula od 15 sati u sali Skupštine grada.

Inicijativu da se u Leskovcu izgrade 2 parka za pse pokrenula je grupa građana, a nakon sakupljanja potpisa za peticiju kojom su pokrenuli realizaciju, Leskovčani će diskutovati o ovoj temi.

Svoje predloge građani mogu poslati u pisanoj formi komisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Gradskog veća, na adresu Pana Đukića 9 - 11, 16000 Leskovac, primalac Gradsko veće grada Leskovca - Komisiji Gradskog veća za sprovođenje javne rasprave.

Predloženo je da se jedan parka izgradi kod stadiona "Dubočica", dok je za drugo mesto predložen donji deo parka “Devet Jugovića” - navodi se u dopisu.

Za izgradnju parkova, prema procenama inicijatora, trebalo bi izdvojiti oko 1,4 miliona dinara.

Predlog su podržale mesne zajednice "Kosta Stamenković" i "Moša Pijade" na čijim su teritorijama predložene lokacije, Kinološko društvo Leskovac i preko 1.200 građana koji su potpisali peticiju.

Nakon javne rasprave, nadležni će doneti odluku o realizaciji ovog projekta.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.