Janković : MUP u funkciji predizborne kampanje  Vučića

Izvor: JUGpress.com, 17.Mar.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković : MUP u funkciji predizborne kampanje Vučića

LESKOVAC

„Ministarsvo inostranih poslova potpuno je u funkciji predizborne kampanje Aleksandra Vučića, rekao je predsednički kandidat Saša Janković, povodom problema koji je iznela jedna građanka Leskovca.

Niame, iako je zahtev za zamenu stare lične karte podnela 19. decembra, ona nije dobila novi lični dokument i zbog toga neće moći da glasa.

„Sem ljudi za koje znaju, za koje su dobili njihova imena i prezimena da će glasati sigurno za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << njih, pokušaće da onemoguće svakoga ko može da glasa. Ja ne mogu da vam obećam da ću uspeti da vam rešim problem da vi dobijete pravo da glasate, jer sam ja u ovom momentu građanin kao i vi. Ni jedno ovlašćenje, ni jednu moć nemam.

On je obećao da će se, kada bude predsednik, boriti za to da svi ostvare svoje pravo glasa, i ukoliko budu kritikovali njegov rad.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.