Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JKP “Komunalac” dobio nova vozila plaćena iz budžeta grada

LESKOVAC

JKP „Komunalac“ na konferenciji za medije pohvalio se novom „skip“ mašinom i kombijem za „Zoohigijenu“ u vrednosti od 10,7 miliona dinara. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kaže da se u javno komunalna preduzeća dosta ulagalo, ali i da se jos uvek ulaže.

„U prethodnom periodu JKP „Grdelica“ je sa 20,2 miliona dinara nabavila kamione i specijalno komunalno vozilo. „Vodovod“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je svoj vozni park obogatio za dostavna vozila u vrednosti od tri miliona dinara, dok je JKP „Komunalac“ nabavio pogrebno vozilo, mini uterivač u vrednosti od 8,6 miliona dinara, dva nova kiper kamiona i čistilice za trotoare u vrednosti od 7,5 miliona dinara. Ovom najnovijom nabavkom značajno će se unaprediti kapacitet preduzeća koji će postati mnogo efikasnije. Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sugrađene da vode računa o higijeni, jer je potrebna pomoć i podrška svih vas da zajedničkim snagama doprinesemo da Leskovac postane čist i da se potrudimo da takav i ostane.“

Vladimir Sinadinović, direktor JKP „Komunalac“ očekuje da nabavka novih mašina znatno olakša posao.

„Novu skip kombinovanu mašinu ćemo primenjivati za različite vrste aktivnosti počevši od uklanjanja otpada, uređenja terena, puteva, za otklanjanje snega. Drugo vozilo koje smo nabavili, Fiat talento, će omogućiti radnicima da prevoze pse i mačke lutalice do azila. U narednom periodu planiramo nabavku kiper kamiona.“

Danas niko nije govorio o tome zašto “Komunalac ne čisti trotoare od raznih papira i otpada i van glavne ulice u Leskovcu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.