Izgorela fabrika nameštaja u selu Palikuća

Izvor: Glas javnosti, 25.Jun.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela fabrika nameštaja u selu Palikuća

LESKOVAC - Fabrika nameštaja "M" u selu Palikuća nadomak Leskovca skoro je potpuno izgorela u požaru koji je izbio juče posle 11 sati.

Vatrogasne ekipe iz Leskovca, Vlasotinca, Lebana i Medveđe uspele su da ugase požar nešto posle 15 časova, a pomagali su im i zaposleni iz leskovačkog Vodovoda i kompanije "Zdravlje Aktavis". Povređenih u požaru nije bilo.

Kako je potvrđeno agenciji Beta, vatrogasci >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su, tek nakon dva sata borbe sa vatrenom stihijom, koja se golim okom videla i u okolnim selima, uspeli da stave požar pod kontrolu.

U ovoj fabrici nameštaja radi oko tridesetak ljudi, a još desetak u tri prodajna salona "M" u Leskovcu i Nišu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.