Izbodeni mladići operisani i nisu životno ugroženi

Izvor: Studio B, 06.Nov.2010, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbodeni mladići operisani i nisu životno ugroženi

Mladići S. J. (22) i T. S. (22) iz Leskovca, koji su jutros izbodeni noževima u centralnom gradskom parku, operisani su i u stabilnom su zdravstvenom stanju, rečeno je Beti u urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu.

Načelnica urgentnog centra Irena Ignjatović rekla je da je S. J sa šest ubodnih rana zbrinut na odeljenju hirurgije u leskovačkoj bolnici, a da je T. S. sa tri ubodne rane prebačen na Grudnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << hirurgiju Kliničkog centra u Nišu, u stabilnom i svesnom stanju.

Prema naknadnim saznanjima policije, dvojicu mladića su oko 3.40 u centralnom gradskom parku napala dvojica muškaraca i izbola ih noževima.

Motivi napada su nepoznati, a za počiniocima se traga. S. J. i T. S. su studenti i od ranije nisu poznati policiji.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.