Izboden zatvorenik u leskovačkom zatvoru

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden zatvorenik u leskovačkom zatvoru

Zatvorenik Okružnog zatvora u Leskovcu A. M. (23) izboden je u tuči nekoliko zatvorenika i u teškom je stanju.

Tuča je izbila u subotu oko 21 čas, a pola sata kasnije su mu lekari Urnetnog centra u leskovačkoj bolnici ukazali pomoć.

Pacijent je primljen sa ubodnom ranom u predelu glave. Preduzete su reanimacijske mere, ali je morao biti prebačen na neurohirurgiju u Nišu jer je povreda ozbiljna i život mu je ugrožen - rekla je Južnim vestima dežurni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lekar u Službi urgentnog centra u Leskovcu Irena Ignjatović.

U leskovačkom zatvoru nismo uspeli da dobijemo informaciju koliko je zatvorenika zapravo učestvovalo u tuči i šta je izazvalo incident u kojem je teško ranjen jedan od zatvorenika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.