Iz Surdulice u Leskovac: Predrag Đorđević se vratio u Dubočicu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2022, 04:31

Iz Surdulice u Leskovac: Predrag Đorđević se vratio u Dubočicu

Nakon 14 godina provedenih u mnogobrojnim klubovima iz Superlige, iskusni Predrag Đorđević vratio se u Dubočicu i tako postao prvo pojačanje, kako najavljuju iz tog kluba, u pohodu ka Prvoj ligi Srbije.

Leskovčani u prošloj sezoni Srpske lige nisu blistali, iako se očekivalo mnogo više, zauzeli su tek 6. mesto na tabeli i bili su daleko od borbe za vrh tabele. Ipak, iz Dubočice za novu sezonu iskazuju mnogo veće ambicije, a to pokazuje i prvo pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koje stiže iz surduličkog Radnika.

Predrag Đorđević je novi igrač GFK Dubočice, nakon skoro 14 godina vraća se tamo odakle je krenuo u dresu Dubočice i biće veliko pojačanje za pohod na Prvu ligu Srbije. Iza sebe ima preko 200 odigranih utakmica na superligaškim terenima - kažu u Dubočici.

31- godišnji fudbaler koji pokriva pozicije u ofanzivnom redu, ali po potrebi može da zaigra i u špicu, a tokom svoje bogate karijere, osim dresa Radnika, nastupao je i za Javor iz Ivanjice, lučansku Mladost, Jagodinu, Novi Pazar, a ima jedan nastup i za Crvenu zvezdu.

Da će Dubočica biti jedan od glavnih kandidata za povratak u Prvu ligu, ali i kroz koju sezonu za eventualni ulazak u Superligu, pre nekoliko dana najavio je i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, rekavši da će Dubočica imati i snažnu podršku države i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ono što Leskovčane još kandiduje za brzi napredak jeste i gradnja novog stadiona koji bi, po rečima prvog čoveka Leskovca, trebalo da bude završen do kraja ove ili početkom naredne godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.