Imigrant preminuo na Klinici za neurohirurgiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imigrant preminuo na Klinici za neurohirurgiju

Imigrant koji je teško povređen, 24. februara u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca, preminuo je na Klinici za neurohirurgiju, rekao je danas Tanjugu direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović.

Imigrant je preminuo sinoć u 21,15 časova uprkos svim naporima lekara koji su preduzeti u njegovom lečenju, naveo je Radovanović ukazujući na svu težinu njegovih povreda koje su dovele do smrtnog ishoda. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Drugi pacijent na Klinici za neurohirurgiju i dalje je u veoma teškom satnju, bez svesti i životno je ugrožen, naveo je Radovanović i dodao da je rukovodstvo KC od samog početka bilo jako oprezno prilikom davanja prognoza o toku lečenja najteže povređenih imigranata.

Još četiri osobe hospitalizovane u niškom KC, posle saobraćajne nesreće kod Leskovca u stabilnom su stanju, naveo je Radovanović.

Radovanović je rekao ranije da su svi imigranti hospitalizovani u KC Niš iz Bangladeša.

Saobraćajna nesreća se dogodila u utorak, 24. februara, na autoputu između Dodnjeg i Gorenjeg Krajinca, kod Leskovca, kada je s puta sleteo kombi "Iveco" u kome je bilo 54 imigranta i vozač.

Lekari leskovačke Opšte bolnice zbrinuli su 42 pacijenta, od kojih je šest upućeno u Klinički centar u Nišu, a četiri su transpoortovana za Beograd.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija: Preminuo jedan migrant povređen kod Leskovca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Mar.2015

Jedan od migranata koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca preminuo je u subotu uveče na Klinici za neurohirurgiju u Nišu, izjavio je direktor tamošnjeg Kliničkog centra Zoran Radovanović...Imigrant je preminuo uprkos svim naporima lekara koji su preduzeti u njegovom lečenju,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.