Hitna pomoć za 19 munuta stigla do ranjenog mladića u Lipovici

Izvor: juGmedia, 27.Okt.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć za 19 munuta stigla do ranjenog mladića u Lipovici

LESKOVAC – Ekipa Službe hitne pomoći u Leskovcu stigla je do ranjenog Tomotija Kocića u Lipovici za 19 minuta, od momenta kada je dispečer primio poziv u pomoć.

Načelnik te službe Dragan Cakić i zamenik direktora Doma zdravlja u Leskovcu Časlav Nedeljković rekli su na konferenciji za novinare da su neosnovane prozivke u pojedinim medijima i na društvenim mrežama.

Oni su objasnili da je poziv stigao juče ujutru u 1,42 časa, da je ekipa bila na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mesta u 2,01, a u urgetni centar Opšte bolnice dovezla pacijenta u 2,25 časova.

“Svako može da proveri ove podatke na odeljenju hitne pomoći”, rekao je Nedeljković.

Ekipa je zatekla pacijenta u ekonomskom delu dvorišta sa prostrelnom ranom u trbuhu, bez svesti i sa srčanom radnjom.

“Preduzete su sve mere reanimacije na licu mesta i u toku transporta, do ulaska u urgetni centar”, kazao je Cakić.

Timotije Kocić je, prema policijskom saopštenju, ranjen oko ponoći od strane druga i komšije N. Z. (17). Od posledica ranjavanja preminuo je u urgetnom centru.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.