Gradskim službenicima zabranjen dodatni rad

Izvor: juGmedia, 08.Dec.2012, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradskim službenicima zabranjen dodatni rad

LESKOVAC – Zaposleni u leskovačkoj lokalnoj samoupravi, gradskim upravama, direkcijama i agencijama neće ubuduće moći da se bave dodatnim poslom iz delokruga svojih obaveza na radnom mestu.

Takvu naredbu potpisao je gradonačelnik Leksovca Goran Cvetanović (SNS)

„Niko više ne može privatno da obavlja poslove kojima se bavi na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << radnom mestu, bilo da je reč o inženjerima, urbanistima, projektantima, o pravničkim i drugim poslovima. Tražim kompletnu posvećenost poslu“, kazao je Cvetanović za agenciju Jugmedia.

Cvetanović je ranije zabranio da se na radnom mestu koriste društvene mreže, telefoni u privatne svrhe i maksimalnu štednju električne energije.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.