Izvor: JUGpress.com, 26.Jul.2021, 14:30

Gradski hor “Ruzmarin” nagrađen na Balkanskom folk festu u Bugarskoj

LESKOVAC

Gradski hor „Ruzmarin“ osvojio je Zlatnu plaketu i Zlatnu statuu na ovogodišnjem Balkanskom folk festu održanom u Varni u Bugarskoj. Učestvovalo su predstavnici iz 19 zemalja Evrope. Tomislav Đorđević, dirigent, kaže da su izveli pet pesama stilski različitih, a da je nastup bio zapažen kazuje i činjenica da smo dobili poziv da nastupimo i na festivalu u Beloj Slatini u Bugarskoj u oktobru.“
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Dragan Cakić, predsednik Gradskog hora „Ruzmarin“ pojašnjava da je nastup omogućen zahvaljujući konkursu za projektno finansiranje kulture Grada Leskovca, a u okviru istog projekta uslediće još održavanje horske svečanosti u septembru, te tradicionalni novogodišnji nastup.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.