Izvor: JUGpress.com, 12.Sep.2021, 20:40

Gradonačelnikov doberman najlepši, pohvalio se sam na društvenim mrežama

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pohvalio se na svom fejsbuk profilu da je njegov pas, doberman Hanibal, “najlepši pas u razredu” na danas održanom Medjunarodnom takmičenju u Leskovcu.

Cvetanović je dobio i plaketu Kinološkog društva al kao gradonačelnik za podršku ovoj manifestaciji iz budžeta grada..
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Evo šta je napisao Cvetanović koji u kolekciji “naj” ima i najlepše dvorište, najboljeg štiglića a sam je bio i “najdžentlmen”.

” Da li postoji bolji način da se provede nedeljno prepodne od posete Izložbi pasa svih rasa koja se tradicionalno održava u našem gradu po 14. put? Pored prilike da popričam sa ljubiteljima ovih divnih životinja, kako iz našeg kraja, tako i šire, i sam sam sa svojim najmlađim psom učestvovao u takmičarskom delu izložbe. Članovi moje porodice i ja brinemo o našim psima sa mnogo posvećenosti i ljubavi, pa je nacionalna titula CAC za najlepšeg psa u razredu koja je pripala dvadesetomesečnom dobermanu Hanibalu, nama još draža. Drago mi je što sam u parku Kralja Petra Prvog video mnogo mladih ljudi sa decom koji su uživali u izložbi u kojoj je učestvovalo skoro 400 pasa.”, objavio je Cvetanović na svom fejsbuk profilu.

Podsećanja radi, ubrzo pošto su mu dvorište proglasili za najlepše, ekspresno je prestao da postoji Centar za ekonomiku domaćinstva “Danica Vuksanović”.

Nadamo se da takva sudbina neće zadesiti i Kinološko društvo posle današnje titule za gradonačelnikovog psa.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik Leskovca se pohvalio titulom svog psa na izložbi

Izvor: N1 televizija, 12.Sep.2021

Doberman Hanibal, čiji je vlasnik gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, poneo je nacionalnu titutu CAC (prvoplasiran – odlično ocenjen) za najlepšeg psa u svom razredu na 14. Međunarodnoj izložbi pasa u Leskovcu, piše Jugmedia.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.