Gradonačelnik Leskovca kupio burme mladencima iz Dobrotina

Izvor: JUGpress.com, 13.Avg.2016, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Leskovca kupio burme mladencima iz Dobrotina

LESKOVAC

Mladenci Ana Marinković i Marko Zdravković iz Dobrotina dobili su na poklon burme od gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Prilikom jedne od poslednjih poseta Dobrotinu, gradonačelnik Cvetanović, podstaknut činjenicom da je ovo selo jedno od retkih u kojima raste natalitet i da je od početka 2016. sklopljeno desetak brakova, obećao je da će prvi sledeći par koji se venča od njega >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na poklon dobiti burme, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Ana i Marko, koji će svoju trogodišnju vezu sutra krunisati brakom, kažu da im je veoma drago što su prvi par koji od gradonačelnika Leskovca na poklon dobija burme.

Reč je o ličnoj donaciji Cvetanovića, navodi gradski sajt.

Inače u Dubrotinu živi oko 300 stanovnika, prošle godine u Osnovnoj školi otvoreno je još jedno novo odeljenje, a postoji mogućnost da na jesen bude otvorena i predškolska grupa, dodaje se .

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.