Grad rešava smenski rad Gimnazije i Ekonomske škole

Izvor: juGmedia, 08.Dec.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad rešava smenski rad Gimnazije i Ekonomske škole

LESKOVAC – Lokalna samouprava u Leskovcu pokušaće tokom zimskog raspusta da reši problem koji je nastao oko smenskog rada leskovačke Gimnazije i ekonomske škole “Đuka Dinić”, ali u saradnji sa Ministarstvom prosvete.

“Rešenje se mora naći do kraja decembra, a realizovati tokom zimskog raspusta. Razmišljamo o proširenju postojećeg školskog objekta. Lokalna smaouprava nema novca, pa ćemo morati da zatražimo pomoć nadležnog ministarstva”, kazao je Jugmedii >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Dve škole, koje dele istu zgradu u centru Leskovca, obišao je juče pomoćnik ministra prosvete Zoran Kostić i izjavio da se zalaže za smenski rad, ali da taj problem mora da se reši u dogovoru sa lokalnom samoupravom.

Za rešenje zahteva ekonomske škole o promeni smene bila je zadužena Školska uprava u Leskovcu, ali je ovom izjavom Kostića problem prebačen na lokalnu samoupravu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.