(GLASANJE) Nivea poklanja dečje igralište, glas za Vlasotince

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(GLASANJE) Nivea poklanja dečje igralište, glas za Vlasotince

U toku je nova akcija kompanije Nivea, odnosno, nagradna igra za novo dečje igralište u kojoj je Vlasotince izbilo na drugo mesto, trenutno za 1.128 glasova ispod prvoplasiranog Gornjeg Milanovca. Ukoliko se I stanovnici opština i grada Leskovca uključe u nagradnu igru, njihove komšije imaju realnu šansu da pobede.

U istoj akciji pod nazivom „Gde nam rastu deca“, Leskovac je dobio novo igralište 2015, a >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vranje 2014. Godine, sve zahvaljujući glasovima stanovnika tih gradova I glasovima komšija.

Igrališta će zapravo dobiti tri prvoplasirana grada, ali vaši glasovi su potrebni deci iz Vlasotinca kako ova varoš ne bi izgubila drugu poziciju i kako bi, zašto da ne, izbila na prvo mesto.

Glasajte preko ovog LINKA
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.