Izvor: JUGpress.com, 23.Apr.2021, 21:56

Fudbaleri “Dubočice” nadaju se pobedi u meču sa Dinamom

LESKOVAC

Subotnji prvenstveni meč, u okviru 29.kola Prve lige Srbije između leskovačke Dubočice i Dinama iz Vranja za obe ekipe je od posebne važnosti. Samo pobeda i sva tri boda iz ovog meča daju šanse pobedniku da može da ostvari realne šanse za očuvanje prvoligaškog statusa. Dubočica je trenutno na tabeli na 11. poziciji sa 34 osvojena boda, dok Vranjanci se nalaze tri mesta niže i u zaostatku su u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na Leskovčane dva boda.

Da nije kojim slučajem problem sa koronom, sigurno bi Gradski stadion u Leskovcu bio prepun fudbalskih navijača. Utakmica se igra u subotu na stadionu Vlasine u Vlasotincu i bez prisustva publike a susret počinje u 16 časova.

Na uobičajnoj konferenciji za medije koju organizuju ljudi iz Dubočice pred novinare su se pojavili Dušan Petković, gen. sekretar kluba, Boban Cenić, pomoćni trener i fudbaler Ivan Milić.

Utakmica sa ekipom Dinama je podjednako važna za obe ekipe. Vranjanci imaju dobru ekipu, ali mi moramo dati sve od sebe kako bi smo stigli do pobede kojom bi smo puno dobili. Teren na ,,Rosulji” nije baš ponajbolji, ali uslovi za igru su isti za obe ekipe, pa tako verujem da će sva tri boda biti naša – optimista je Ivan Milić.

Pomoćni trener Boban Cenić, takođe ceni i poštuje fudbalske vrednosti subotnjeg rivala, ali ipak veruje u svoju ekipu i nada se pobedi iz meča sa komšijama.Naša poslednja pobeda u prošlom kolu na ,,Rosulji”u nadoknadi sudijskog vremena dala nam je vetar u leđa, pa tako sa puno optimizma ulazimo u meč sa dobrom ekipom Dinama. Bodovi su podjednako potrebni obema ekipama, ali mi se nadamo da će sva tri boda pripasti nama, jer u meč ulazimo sa manjim pritiskom za sam ishod ovog meča. Bez obzira na problem sa kvalitetom terena u meč ulazimo da iz njega izađemo kao pobednici – poručuje Boban Cenić, pomoćni trener Dubočice.I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.