Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale ,,Omladinske zlatne rukavice,, u Leskovcu

LESKOVAC

U Leskovcu, u SRC „Dubočica“ u subotu od 18:30 časova održaće se finale bokserske revije „Omladinska zlatna rukavica“. Najbolji mladi bokseri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije i Crne Gore uzeli su učešće na ovom takmičenju.

„Ovo je po prvi put da se u Leskovcu, kada je u pitanju klasičan, odnosno olimpijski boks, u organizaciji svih klubova, grada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovca i Bokserskog saveza Srbije, organizuje jedno ovakvo takmičenje“ ističe kazao je predsednik Skupštine grada Leskovca Aleksandar Đurović.

„Ovo je veliko priznanje za naš grad, a tu je i želja predsednika Boskerskog saveza Nenada Borovčanina da unapredi i popularizuje boskerski sport. Zato pozivam sve naše sugrađane da u subotu dođu i da uživaju u dobrim borbama. Biće veoma kvalitetnih borbi, jer je reč o veoma kvalitetnim borcima u svim kategorijama.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Najbolji mladi bokseri iz regiona u Leskovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2019, 15:17

Najbolji mladi bokseri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije i Crne Gore učestvuju ove nedelje na "Omladinskoj zlatnoj rukavici" u Leskovcu...Novi šampion ovog međunarodnog takmičenja u omladinskom boksu biće ustoličen večeras nakon finalnih okršaja u SRC "Dubočica"...Prvi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.