Festival roštilja otvara predsednik Skupštine Srbije

Izvor: juGmedia, 26.Avg.2013, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival roštilja otvara predsednik Skupštine Srbije

LESKOVAC – Leskovači festival roštilaj večeras će otvoriti predsednik Narodne skupštine Srbije Nebojša Stefanović, potvrđeno je agenciji Jugmedia.

Direktor Turističke organizacije Leskovac (TOL)  Žikica Nestorović rekao je da je dolazak  Stefanovića potvrđen.

Na Širokoj Čaršiji u centru grada još sinoć je poređano preko 30 štandova, a danas se već prodaju  specijaliteta sa roštilja i dimi ceo Leskovac,iako je svečano otvaranje zakazano za 20,45 sati.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Stefanović otvorio leskovački festival roštilja

Izvor: juGmedia, 26.Avg.2013

LESKOVAC – Tradicionalu leskovačku manifestaciju Roštiljada otvorio je večeras predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović pred nekoliko desetina hiljada  ljubitelja specijaliteta sa roštilja...Stefanović je rekao da je leskovački festival postao prepoznatljiv širom Evrope, kao Bir fest...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.