FSJO: Samo se razgovaralo o formiranju dve okružne lige

Izvor: juGmedia, 06.Jul.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSJO: Samo se razgovaralo o formiranju dve okružne lige

LESKOVAC – Predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga Slaviša Stojanović izjavio je danas da odluka o dve takmičarske grupe u okvuru Jablaničke fudbalske lige nije doneta, već da se o tome samo razgovaralo.

„Bilo je predloga, a eventualna odluka uslediće kasnije. Formirana je komisija koja će obići sve klubove i razgovarati s njihovim predstavnicima o ovom predlogu, a konačna odluka će se doneti na konferencijama 4. i 5. avgusta“, kaže Stojanović za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Jugmediu.

On ne negira da je tokom razgovora o formiranju dve takmičarske grupe bilo reči o tome koji će se klub takmičiti u kojoj grupi, ali da se radilo „samo o predlogu“.

„Da li će biti jedna grupa sa po 12 timova, ili tri sa po 10, ili će ostati po starom, odlučivaće, upravo fudbalski timovi“, tvrdi Stojanović.

U međuvremenu se 12 od 16 klubova, koji funkcionišu u okviru Jablaničke okružne lige, usprotivilo podeli u dve grupe, zahtevajući da se sistem takmičenja vrati u okviru jedne lige sa 16 klubova.

U dopisu upućenom IO FSJO, u koji je Jugmedia imala uvid, navodi se da 12 timova neće uzeti učešće u takmičenju Jablaničke okružne lige u sistemu određenom na poslednjoj sednici IO FSJO, dve grupe po 12 klubova.

„Zahtevamo da se sistem takmičenja vrati na onaj sistem koji je bio usvojen na Konferenciji klubova Jablaničke okružne lige, održane pre početka takmičarske 2014/2015. godine“, stoji u dopisu.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.