Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve saobraćajke i požar na području Leskovca

LESKOVAC

U protekla dvadesetčetiri sata na području Policijske uprave u Leskovcu dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede, saopštil aje jutros policija.

Negde oko 8 sati u ulici Vlajkovoj sudarila su se dva putnička vozila , nastala je samo materijalna šteta, navodi policija.

Do sudara >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je došlo zbog toga što je vozač jednog od vozila skrenuo ulevo a da se prethodno nije uverio da ovu radnju u saobraćaju može izvršiti na bezbedan način.

Druga nezgoda dogodila se oko 14 časova u ulici Prvomajskoj na taj način, što je vozač putničkog vozila udario pešaka koji je prelazio ulicu na obeleženom pečakom prelazu, pešak je zadobio laku povredu ekstremiteta.

Takođe, u Leskovcu u blizini mesta “Željkovac” i u Bojniku u ataru sela Dragovac došlo je do požara na otvorenom prostoru u kojima je gorelo nisko rastinje i korov. Požare su ugasili vatrogasci sapasioci.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U dve saobraćajke u Leskovcu povređena jedna osoba

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2019

Na leskovačkim ulicama juče su se dogodile 2 saobraćajne nezgode u kojima je, kažu u policiji, povređena jedna osoba...U sredu, 2. okotobra oko 14 sati u Prvomajskoj ulici vozač automobila udario je pešaka koji je prelazio ulicu. U policiji kažu da je pešak lakše povređen i da je ulicu prelazio...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.