Izvor: JUGpress.com, 03.Dec.2023, 21:25

Dubočica slavila pobedu u meču sa GFK Grafičarem

LESKOVAC

Fudbaleri Dubočice nastavljaju sa veoma dobrim igrama i pobedničkim rezultatima ove jeseni.

Posle odigranih 19 prvenstvenih kola leskovački prvoligaš zna samo za uspehe i punih jednaest kola nije dozvolio nijednom svom rivalu da se posle meča raduje pobedi. Tako je bilo i ovog puta u nedelju na svom terenu na Gradskom stadionu i fudbaleri beogradskog GFK Grafičara morali su da priznaju pulenima trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Dejana Čelara da je njegova ekipa potpuno zasluženo stigla do važne pobede i nova tri boda koja su od posebnog značaja u borbi za najviši plasman koji garantuje prelazak u viši rang u Super ligu Srbije.

Gosti iz Beograda su se pokazali u svom punom kvalitetnom igračkom potencijalu, jer njihov sastav je spoj mladosti i dobrog tehničko – taktičkog poznavanja fudbalske igre i baš zbog toga pobeda domaćih fudbalera je izuzetno važna. Prisutnih dve hiljade ljubitea fudbala i navijača Dubočice videlo je jedan intersantan meč u kome se do poslednjeg sudijskog zvižduka nije znao pobednik.

Strelci za GFK Dubočicu bili su Nikola Tasić u 51.minutu, a pobednički pogodak za veliko slavlje postigao je Stefan Đurić u 80.minutu, a samo koji trenutak pre gostujući fudblaeri golom Petrovića u 79.minutu zatresli su mrežu golmana domaće ekipe.

GFK DUBOČICA: Knežević, Ljubenović (Nedeljković), Stevanović() Savić (Đokić), Račić, Zdravković, Milić(Stojev) Belić, Momčilović Ilić, Tasić (Karamarko).

U narednih deset dana igrače GFK Dubočice čekao pravi pakao, jer će ove prve srede u decembru odigrati svoju odloženu utakmicu sa ekipom Novog Beograda na svom terenu sa početkom u 16 časova. Već narednog vikedna čeka ih duel sa liderom na tabeli ekipom OFK Beograda na vetrovitoj Karaburmi, da bi jesenju sezonu okončali narednog četvrtaka sa ekipom Inđije Tojo Tires iz Inđije koja se trenutno nalazi na drugom mestu. (kraj) VS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.