Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2024, 12:22

„Dubočica 54“ uspešno počela doigravanje

LESKOVAC
U 1. kolu plejauta rukometaši „Dubočice 54“ ostvarili su u Leskovcu ubedljivu pobedu protiv poslednje plasirane ekipe „Proletera“ iz Zrenjanina. Rezultat je bio 38:23 (19:12). Da je domaćin veliki favorit u ovom meču bilo je jasno od samog početka, jer su domaći igrači od strata poveli i konstantno uvećavali svoje vođsto. Na poluvremenu je bilo 19:12, a slićan odnos snaga viđen je i u drugom poluvremenu, koji su domaći igrači dobili sa 19:11. Na kraju je bilo ubedljivih 38:23.
Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali L. Pavlović 3, Milićević 4, Radulović 3, Petrović, Trajković 4, Trako 1, I. Mitrović, Spasić 4, A....

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.