Dragica Nikolić oprema porodilišta u Srbiji

Izvor: juGmedia, 12.Mar.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragica Nikolić oprema porodilišta u Srbiji

LESKOVAC – Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić obišla je danas porodilište i odeljenje neonatologije u Leskovcu i u razgovoru sa čelnicima Opšte bolnice notirala potrebe dva odeljenja.

Cilj posete, kako je rečeno Jugmedii, je pomoć porodilištima u Srbiji kroz fond supruge Republike Srbije.

Nikolićeva je ocenila da je situacija u zdravstvu i u mnogim porodilištima loša i da neke ustanove funkcionišu zahvaljujući entuzijazmu zdravstvenih radnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

U razgovoru je konstatovano da je natalitet u Srbiji u stalnom opadanju, a prva dama Srbije je kazala da preko fonda i donatora koji se javljaju, pomoć želi da usmeri ka porodilištima.

U bolnicu stigla je u prtanji tri prijateljice lekarke, a dočekali su je direktor bolnice Zoran Ćeranić sa saradnicima i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Gošće su odbile ponude za ručak, pa su posle kafe i vode nastavile put ka Vranju.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragica Nikolić oprema porodilišta u Srbiji

Izvor: OkRadio.rs, 13.Mar.2013, 10:44

Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić obišla je 12.03. porodilište i odeljenje neonatologije u Leskovcu i u razgovoru sa čelnicima Opšte bolnice notirala potrebe dva odeljenja. Cilj posete, kako je rečeno Jugmedii, je pomoć porodilištima u Srbiji kroz fond supruge Republike Srbije. Nikolićeva...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.