Izvor: JUGpress.com, 13.Feb.2024, 09:07

„Dinamo“ ponovo bolji od „Dubočice 54“

LESKOVAC

Kada za nepunih nedelju dana dva puta budete poraženi od istog protivnika, pa još oba puta na svom terenu, onda je jasno da je reč o kvalitetnijoj ekipi. Upravo to se dogodilo rukometašima „Dubočice 54“, koji su nakon poraza u kupu, doživeli poraz i u utakmici 15. kola Superlige Srbije. „Dinamo“ iz Pančeva je bio bolji rezultatom 28:33 (11:17). Utakmica je bila rezultatski neizvesna do 14. minut (6:6), >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nakon čega gosti ostvaruju minimalnu prednost od jednog ili dva gola (22. minut – 9:10), da bi nakon toga serijom 2:7 došli do 11:17, sa čime se odišlo na odmor. U drugom poluvremenu ta golovna razlika se održavala i na kraju su Pančevci zasluženo odneli bodove iz Leskovca – 28:33.

Za ekipu Dubočice 54 su igrali: L. Pavlović, Milićević 3, Radulović 5, P. Petrović, Manojlović, Trako, I. Mitrović 1, Spasić, A. Mitrović, Atanasković 7, Ristović 3, M. Pavlović, Milošević 4, Anđelković 5, Kocić (odbrane 6/27), Arđelan (odbrane 4/16).

Na tabeli nema promena, „Dubočica 54“ je sigurna na petom mestu, a u 16. kolu gostovaće u Kaću, gde će ih dočekati „Jugović“.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.