Dečak glista ponovo divlja: Zabio nož u leđa devojci u Leskovcu!

Izvor: Press, 24.Jun.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dečak glista" ponovo divlja: Zabio nož u leđa devojci u Leskovcu!

Maloletnik, koga su leskovački trgovci nazvali „dečak glista“, ubo je devojku 19. juna oko ponoći u Ulici Nikole Skobaljića, u prolazu između zgrada Lamele.
„Videla sam dečaka s kojim sam se mimoišla, a potom čula da me neko prati. U momentu kada sam se okrenula sevnuo je nož i osetila sam jak bol oko bubrega“, priča za ova Leskovčanka.
Ubodna rana od tri centimetra sanirana je u Službi urgentnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Opšte bolnice u Leskovcu, a policija je nešto kasnije pronašla dečaka.

 
„Sa maloletnom osobom je obavljen razgovor u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad, kojima je kasnije predata“, kaže Boban Zdravković, portparol leskovačke policije.
P. V. je poznat po tome što se provlači kroz najuzanije otvore i pljačka prodavnice, frizernice, markete, kioske i mesare. Ovo je prvi slučaj da je nekoga i fizički napao. On je pred zakonom krivično neodgovoran do 14 godina. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.