Izvor: JUGpress.com, 12.Jun.2020, 00:02

DS : Povodom gradonačelnikovog korišćenja dece u predizbornoj kampanji.

LESKOVAC

Solidarnost, humanost i briga za najmađe se ne ispoljavaju političko propagandnim akcijama, već svakodnevnim nastojanjem, trudom i naporom da se stvori društvo i zajednica koja vrednosti čuva, stvara nove u unapređuje stvorene, neguje i razvija uslove za svestrani napredak ličnosti.

Mališani nisu dekor, ne mogu biti ni sredstvo, ni način za prikupljanje političkih poena. Poboljšanje uslova njihovih života, obrazovanje i vaspitanje imperativ je društva >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u celini i svakog odgovornog pojedinca, nije i ne sme biti u agendi stranačke propagande i promocije gradonačelnika Cvetanovića, predsednika Vučića ili bilo kog drugog političara.

Da je bavljenje decom za gradonačelnika Leskovaca g-dina Cvetanovića, nešto više i dublje od stranačke promocije on ne bi sa sobom vodio kamere i novinare, on bi svakako prvo nešto učinio, kroz predloge i odluke, da život dece bude trajnije obezbeđen, duže od jednog vikenda. A koliko su mu deca i njihove škole bile bitne u prethodnom periodu najbolje znaju učenici i roditelji đaka OŠ „Josif Kostić“ , rekonstukcije poznatije i kao „Skadra u Leskovcu“, kao i đaci i roditelji OŠ „Bora Stanković“ u Vučju gde je za sanaciju krova bilo potrebno pola decenije.

I zato što prava dece štiti zakon, pozivamo sve da se uključe u zaštitu od ovako bezočne zloupotrebe dece u politike svrhe.

Mi i za ovu borbu protiv zloupotreba dece u političke svrhe predlažemo – BOJKOT lažnih prestojećih izbora.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.