DOLIJAO LOPOV IZ LESKOVCA Za dva meseca izvršio 10 krađa

Izvor: Press, 10.Jan.2020, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO LOPOV IZ LESKOVCA Za dva meseca izvršio 10 krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su Ž. M. (33) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio 10 krađa, od kojih je šest teških.
Foto:blic
Sumnja se da je on u decembru i januaru na području grada provalio u više pomoćnih objekata iz kojih je ukrao motorne testere, agregate za struju, aparate za varenje, bušilice i brusilice, kao i da je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << teretnih vozila krao akumulatore.
Na ovaj način vlasnicima je pričinjena šteta koja se procenjuje na oko 330.000 dinara, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Policijski službenici su deo ukradenih predmeta pronašli i vratili vlasnicima.
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom javnom tužilaštvu. Sudija Osnovnog suda u Leskovcu odredio mu je pritvor.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopov iz Leskovca nanizao 10 krađa od decembra pa dolijao

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020

Krao razni alat i akumulatore iz teretnih vozila i počinio štetu od oko 330 hiljada dinara LESKOVAC – Pripadnici leskovačke policije uhapsili su Ž.M.(33) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio deset krađa od kojih su šest kvalifikovane kao teške. Pročitajte...

Nastavak na Večernje novosti...

Krao motorne testere, aparate za varenje

Izvor: JUGpress.com, 10.Jan.2020

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su Ž. M. (33) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest teških krađa i četiri krađe...Sumnja se da je on u decembru i januaru na području grada provalio u više pomoćnih objekata iz kojih je ukrao...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.