Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2020, 20:39

Cvetanović obilazio objekat Mesne zajednice “Veljko Vlahović”

LESKOVAC

Iz gradskog budžeta izdvojeno je 1,4 miliona dinara za renoviranje zgrade Mesne zajednice „Veljko Vlahović“. Radovi su završeni i to je bio razloga da gradonačelnik Goran Cvetanović sa svojim saradnicima obiđe ovaj objekat. On je izneo podataka o izdvajanjima za mesne zajednice rekavši da je iz budžeta grada Leskovca za vreme prethodnih rukovodstava davana značajno manja.

„Objekti su bili potpuno zapostavljeni, nisu se plaćali računi… >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << U vreme Dragoljuba Živkovića za funkcionisanje mesnih zajednica iz budžeta je izdvojeno 1,8 miliona, Gojka Veličkovića 7,8 miliona, Vladana Marinkovića 10,5 miliona dinara, a za vreme mandata Slobodana Kocića 6,8 miliona dinara. Za te namene je, za vreme mojih mandata, izdvojeno čak 246,8 miliona dinara. Pokazujemo kontinuitet u radu i ovaj objekat izgrađen 1927. je tek sada zasijao punim sjajem. Kada smo ujedinjeni i složni sve možemo da postignemo. Ove godine je isplanirana suma od preko 42 miliona dinara za funkcionisanje i uređenje mesnih zajednica. Vodimo računa o mladima i starima i drago mi je kada čujem naše sugrađane poput gospodina Aleksandra koji se seća lepe prošlosti i sada vidi dobru budućnost našeg grada.“

U ime stanovnika mesne zajednice zahvalili su se Sanja Cenić, nastavnik razredne nastave i lekar Stefan Stevanović, a svoje zadovoljstvo urađenim nije krio ni Aleksandar Grujić, prvi predsednik Mesne zajednice „Veljko Vlahović“.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.