Izvor: JUGpress.com, 06.Sep.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović o koalicionom partneru, direktoru SRC “Dubočica”

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović je prokomentarisao rad direktora SRC „Dubočica“ Miodraga Rajkovića, rekavši „uporan sam, kritikujem, pokušavam, plačem, molim, preklinjem predsednika skupštine oko SRC „Dubočice“… 250.000 dnevno Grad Leskovac košta SRC „Dubočica“! I nikad mi nije jasno zašto onaj deo predviđen za pranje vozila ne radi, navodno zbog neasfaltiranog prilaza, pa pada prašina. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Najamnej dve godine molim da se kuglana opravi, a to se nikako ne dešava. Oni kafići tamo više rade kad dođe Aca Đurović pa iz svog privatnog džepa plati sokove i vode, da ne bude prazno… Tamo je bilo 126, sada je 83 upošljenika. Tražili šest osoba da se edukuju za Avantura park, koji je završen, a uvaženi direktor je rekao da može da da samo tri. Katastrofa! Pri tome sva ona higijena koja se tamo radila… Jednom sam četiri puta u toku dana obišao, nijedan uposlenik nije bio… Jednom sam zatekao Novicu kao zamenika direktora da farba ogradu i to je sve, doduše bili ste na godišnjem odmoru… Ali, apsolutno ništa! Kad vidite tog direktora da od SRC-a do Avantura parka, koji je udaljen 50 metara, ide biciklom, onda vam je sve potpuno jasno da od sadašnjeg direktora nema ni d od odgovornosti. Meni nije problem da kažem i za moje i za bilo koje, jer smatram da su svi pod obavezom da rade u interesu grada, a moja je obaveza i da pokušam da ih nateram da rade svoj posao kvalitetnije i bolje.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.