Cvetanović: Postavljaće se oluci na novoj pijaci

Izvor: JUGpress.com, 27.Avg.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović: Postavljaće se oluci na novoj pijaci

LESKOVAC

Iako je arhitektonsko rešenje za pijacu kod bivše autobuske stanice dobilo treću nagradu za inplementaciju u praksi, u realnosti je tu postoje nedostaci, rekao je danas gradonačelnik leskovca Goran Cvetanović.

“Tokom kišnih dana zbog lošeg odvođenja vode, dolazi do stvaranja bara, što stvara probleme kako prodavcima, tako i kupcima”, objansio je on problem o kome je JUGpress nedavno izveštavao.

Cvetanović je rekao da ” ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << imaju problema”  i da će se u narednom periodu postaviti oluci, kako bi korisnici, a i kupci bili zadovoljniji.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.