Izvor: JUGpress.com, 17.Jul.2020, 07:55

Čitaoci pišu: Kad RTS ne poštuje zakonske odredbe o pretplati

LESKOVAC

Moj otac je po rešenju lekarske komisije PI-a lice sa 100% telesnog ošećenja, piše nam jedan čitalac.

” Po važećim zakonskim regulativama ima pravo na oslobađanje od TV pretplate na brojilo u Leskovcu i na brojilo u selu Pavličine, opština Crna Trava. Blagovremeno je podneo zahtev RTS-u za ovo oslobađanje no evo više od dva meseca nema nikakvog odgovora.

Na pet objavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kontakt trelefona se danima viko ne javlja u RTS-u. Pisao je urgent i mejlom ali opet bez ikakvog odgovora. Zato sam prinuđen da se javnosti obratim ovim putem obzirom da je moj otac potpuno nepokreta. Iz tih razloga sam se vašem uredništvu ja javio i potpuno preuzimam svu odgovornost za tačnost navoda.

U prilog ovom dopisu dostavljam tekst mejla.

Poštovani prevaranti. Ako se prevaranti uopšte trebaju poštovati, ali iz pristojnosti se tako kaže. Ja sam 100% invalid i vama sam pre blizu 2 meseca podneo poštom zahtev za oslobađanje od pretplate u skladu sa pravilnicima koji uređuju tu oblast. Plaćam pretplate uz brojilo u Leskovcu i u selu Pavličine, opština Crna Trava. Do danas se ne odazivate niti donosite ikakvo rešenje. Na 5 kontakt telefona se danima niko ne javlja. Onda mi pojasnite kako to da ne nazovem prevarom. Mislite li da je meni drago da sam invalid a još i da me na ovaj način podkradate. Možda je bolje da ovo iznesem na svoj način u medije, u izbornoj kampanji ili za skopšinskom govorniceom. No prevarantima ništa ne znači ovo što sam naveo. Ali istrajaću”, poručuje čovek.

(Ime i adresa poznati redakciji)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.