Budžet tanji za 380 miliona dinara

Izvor: juGmedia, 01.Avg.2013, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet tanji za 380 miliona dinara

LESKOVAC – U prvih šest meseci ove godine grad Leskovac prihodovao je 1,5 milijardi dinara, pa je budžet tanji za oko 380 miliona, budući da je očekivan priliv bio preko 1,8 milijardi dinara.

Istovremeno, rashodi u gradskom budžetu manji su za 100 hiljada dinara od planiranih.

Manji prihodi zabeleženi su po osnovu nadoknade za uređenje građevinskog zemljišta i namenskih kapitalnih sredstava koja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dolaze od republičke vlade, a odnose se na izgradnju fabrike za prečišćavanje otpadnih voda, kao i na održavanje regionalnih puteva.

„Rashodi su u visini od 25 miliona 407 hiljada dinara, a odnose se na novčane kazne i penale  zbog učestalih prinudnih naplata po osnovu ujeda pasa lutalica, dopunske boračke zaštite, kao i dobavljača za isporučenu robu i obavljene usluge iz ranijih godina“, kaže načelnik Gradske uprave za finansije Dalibor Tričković.

Podvlači da u prvih šest meseci tekuće godine nije pokrenut ni jedan sudski postupak za prinudno izvršenje.

Planirani prihodi u budžetu grada za 2013. godinu iznose 3. 768.222.000 dinara.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.