Bivši narodni poslanici novi leskovački većnici

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jun.2022, 13:49

Bivši narodni poslanici novi leskovački većnici

Nakon ostavke tri člana Gradskog veća gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović predložio je na sednici Skupštine Grada da njihove mesto zauzmu bivši narodni poslanici Žarko Bogatinović i Olivera Pešić, dok će se na javnoj funkciji po prvi put naći i defektolog Sanja Milošević. Iz Grupe građana ”Za Leskovac zajedno” izneli su niz kritika na predloge, pogotovo na račun bivših narodnih poslanika i istakli da su oni u za svoja tri mandata inkasirali čak 17 miliona dinara, a da nisu doprineli bilo kakvom napretku Leksovca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kadrovske promene u Gradskom veću

Izvor: JUGpress.com, 27.Jun.2022

LESKOVAC..(duži tekst)..Na 19. sednici Skupštine Grada Leskovca razrešena su tri člana Gradskog veća Grada Leskovca (Dragoljub Đorđević, Vladanka Stamenković i Božidar Stojiljković), jer su podneli ostavke. Na njihova mesta, na predlog gradonačelnika Goran Cvetanovića izabrani su doskorašnji...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.