Besplatni sadržaji za đake u toku raspusta

Izvor: JUGpress.com, 30.Jan.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni sadržaji za đake u toku raspusta

LESKOVAC

Zimski raspust je gotovo počeo, a lokalna samouprava se potrudila da ponudi razne sadržaje svim učenicima koji će imati višak slobodnog vremena u narednih desetak dana. biće tu brojnih aktivnosti iz literarne, likovne, dramske oblasti, kao i kulture i sporta.

Gradonačelnik Goran Cvetanović naglašava da kad je raspust roditeljima je jedna od prvih briga kako da deci ispune ceo dan, kako bi im bio dobar, uspešan i pozitivan.

„Veliki izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << programa koje nudi Grad može da se koristi besplatno za vreme trajanja školskog raspusta. Od brojnih radionica, preko bazena, klizališta, biblioteke, predstava u pozorištu do kreativnih radionica LKC-a i Domova kultura, Muzeja i zimske škole Centra za stručno usavršavanje. Potrebno je samo da ponesu dobru volju, raspoloženje i đačku knjižicu.“

Svoje slobodno vreme leskovački učenici će moći da provedu u sledećim ustanovama:

TOL – Klizalište

SRC „Dubočica“ – Bazen

Biblioteka – Besplatno učlanjenje u trajanju od tri meseca

Narodno pozorište – Besplatne predstave Sunđerko Bob (03.02.2019.) i Snežana i sedam patuljaka (10.02.2019.)

Narodni muzej – Radionice i uručenje knjiga školskim bibliotekama

Cza stručno usavršavanje u obrazovanju – Zimska škola koja podrazumeva program koji će obuhvatiti oblasti: engleski jezik, narodna tradicija, fizika, hemija, matematika, programiranje, likovna umetnost, robotika, kaligrafija, heraldika.

LKC – Radionice fotografije, zimski likovni atelje i škola folklora

Domovi kulture (Grdelica, Pečenjevce, Brestovac, Vučje) nude radionice različitog sadržaja.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.