Besplatna obuka o izradi sajtova u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna obuka o izradi sajtova u Leskovcu

Mladi od 15 do 30 godina koji žele da nauče osnove o platformi za izradu sajtova WordPress, mogu se prijaviti za besplatan kurs koji organizuje Kancelarija za mlade u Leskovcu. Prijavljivanje je moguće do popunjavanja mesta.

Šta je WordPress, kako napraviti i održavati sajt, neke su od tema koje će se obrađivati na kursu, kažu organizatori, a prijavljivanje i učešće je besplatno.

I ove godine nastavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa besplatnim kursevima obuke za mlade u cilju unapređenja znanja i kompetencije svih zainteresovanih Leskovčana. U planu je da predavanja budu 2 puta nedeljno, a svako će trajati 90 minuta - kažu organizatori.

Popunjen formular, koji se može skinuti sa njihovog sajta, treba doneti u prostorije Kanceralije za mlade koje se nalaze na Trgu revolucije 45/1.

Sva predavanja održaće se u prostorijama Omladinskog kluba u Ulici Svetozara Markovića 23.

Dodatne informacije mogu se dobiti ne mejl adrese kzm@gradleskovac.org i kzmleskovac@gmail.com ili na broj telefona 065/811 60 33.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.