Bajić: Festival u Leskovcu otvoriće Kusturica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajić: Festival u Leskovcu otvoriće Kusturica

Festival filmske režije u Leskovcu ove godine će otvoriti Emir Kusturica i projekcija njegovog filma "Na mlečnom putu", kazao je Tanjugu reditelj Darko Bajić juče u Puli.

Bajić je gost Filmskog festifala u Puli kao umetnički direktor Festivala filmske režije u Leskovcu.

Cenjeni reditelj nam je otkrio da će posle projekcije filma "Na mlečnom putu" na otvaranju festivala nastupiti Emir >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kusturica i njegov "No smoking orchestra"

"Nadam se da ćemo na samom početku oboriti rekord posete na festivalu Leskovcu." kazao je Bajić.

Što se tiče festivala u Puli, Bajić izdvaja nekoliko ostvarenja.

Najbolji do sada je film "Ne gledaj mi u pijat" Hane Jušić. Ostvarnje "Ustav Republike Hrvatke" Rajka Grlića jedan od najboljih filmova koje sam u poslednjih 5 ili 6 godina gledao, rekao je on.

"Odličan film je "Agape" Branka Šmita. Pula ima dobru selekciju filmova i produkciju festivala što je i nama cilj sa festivalom u Leskovcu", kazao je Bajić.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.