BLAMAŽA Gradski većnik osuđen na pet meseci zatvora

Izvor: juGmedia, 06.Jul.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAMAŽA Gradski većnik osuđen na pet meseci zatvora

LESKOVAC – Gradski većnik Goran Stojanović, zvani Žabac, osuđen je nepravosnažnom presudom na pet meseci zatvora jer je službenicama Elektrodistribucije pretio smrću zbog isključenja struje u hotelu „Hajat S“, čiji je vlasnik.

U obrazloženju presude Osnovnog suda u Leskovcu navodi se da je Stojanović 30. maja 2012. godine ušao u kancelariju Eketrodistrubucije i dvema uplašenim službenicama rekao: „Ko ste >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vi da me isključujete, sve ću da vas likvidiram, krv će da padne, svašta će da bude“.

Stojanović, koji je prošle nedelje uložio žalbu, kaže za Jugmediu da je presuda politički motivisana.

„Ucenjivali su me da kao odbornik dođem na sednicu Skupštine Leskovca, pa kako sam odbio, poslali su mi inaksante. To će sve da padne na Višem sudu“, kaže ovaj većnik, koji je bio u nekoliko partija, a sada se bori za lidersku poziciju u Udruženju građana „Liga za Leskovac“.

Goran Stojanović je i ranije, tačnije 2008. godine, osuđen na uslovnu kaznu zatvora zbog “sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje”. On sada kaže da su i iza te presude navodno stajali uticajni lokalni političari.

Za većnika je izabran pre mesec dana kao predstavnik Lige za Leskovac i odmah izazvao podsmehe kada je na konferenciji za novinare do detalja ispričao kako i na koji način se po kafanama dele funkcije u gradskoj upravi.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

PRETIO SMRĆU RADNICIMA Gradski većnik iz Leskovca osuđen na pet meseci zatvora

Izvor: Blic, 06.Jul.2015

Nedavno izabrani gradski većnik Goran Stojanović, zvani Žabac, osuđen je nepravosnažnom presudom na pet meseci zatvora jer je službenicama Elektrodistribucije pretio smrću zbog isključenja struje u hotelu „Hajat S“, čiji je vlasnik...U obrazloženju presude Osnovnog suda u Leskovcu navodi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.