Asfaltiran put do Bogojevca, do kraja godine i ka Vlasotincu

Izvor: juGmedia, 30.Apr.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiran put do Bogojevca, do kraja godine i ka Vlasotincu

Na opštinskom putu OP-16 Leskovac – Jašunjski manastiri, deonica Leskovac-Most na Južnoj Moravi, asfaltirano je 6.630 metara, a ostalo je još da se uradi bankina na delu puta.

Po najavama lokalnih vlasti, do kraja godine se očekuju slične investicije i revitalizacija puteva do Miroševca do Slavujevca i prema Vlasotincu, koji su u očajnom stanju.

Uređenje saobraćajnica i infrastukture je prvi korak do novih investicija i mi se trudimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sada, kada smo izašli iz perioda vraćanja starih dugovanja, poboljšamo putnu infrastukturu“, ističe gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Sredstva za rešavanje ovog putnog pravca od Leskovca do Centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Bogojevcu, obezbedili su Republika Srbija, Ministarstvo privrede, kroz projekat – Podrška razvoju lokalne i regionalne infrastrukture u iznosu  23 miloiona dinara i Grad Leskovac  u iznosu od 33,5 miliona dinara.  Ukupna vrednost radova iznosi 56,5 dinara.

Izvođač radova je „TRACE PZP VRANJE“ d.o.o. iz Vranja, a radovi na ovom putu započeti su sredinom marta i biće izvedeni u roku.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.