Andrej Pavlović novi šef kabineta gradonačelnika

Izvor: juGmedia, 17.Nov.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Pavlović novi šef kabineta gradonačelnika

LESKOVAC – Doktor medicine Andrej Pavlović (35) od danas je novi šef kabineta gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, potvrđeno je Jugmedii.

Pavlović je na toj funkciji zamenio Aleksandra Stojanovića, imenovanog pre nekoliko meseci, koji je dobio posao profesora informatike u Tehničkoj školi „Rade Metalac“.

Pavlović je na Medcinskom fakultetu u Kragujevcu diplomirao još 2006. godine. Na tržištu rada u Leskovcu posao čeka oko 60 lekara.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uplaćen novac za sportske i projekte iz oblasti socijale

Izvor: juGmedia, 17.Nov.2015

LESKOVAC – Iz gradske kase danas je izdvojeno preko 7,5 miliona dinara za isplatu projekata iz oblasti socijale, više od tri miliona, i za projekte u oblasti sporta, 4,5 miliona dinara.

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.